Prodaja športne opremeFISCHER

Že od ustanovitve leta 1924 je Avstrijsko podjetje usmerjeno v inovacije in najnovejše tehnologije. Fischer sport je samostojni dobavitelj alpske in tekaške smučarske opreme na trgu. Je vodilno podjetje v tekaški smučariji in eno izmed največjih proizvajalcev smuči na globalnem trgu. Fischer "stoji" za razvojem, proizvodnjo, marketingom in distribucijo prvovrstne smučarske opreme. Fischer ponuja samo najbolj kvalitetne proizvode. Preizkusite jih!

Več informacij na povezavi: www.fischersports.com

 

WINTERSTEIGER in HOLMENKOL

Podjetji, ki sta znani predvsem po najboljših strojih na svetu za obdelavo smuči in snežnih desk, poleg tega ponujata tudi veliko paleto orodij, voskov in ostalih pripomočkov za pripravo smuči in snežnih desk.

Preverite našo ponudbo in si priskrbite najbolše orodje za pripravo smuči in snežnih desk!

Več informacij na povezavi: www.wintersteiger.com/en/Home ali www.holmenkol.com

 

SMITH

Ameriško podjetje, znano predvsem po izdelavi smučarskih očal in čelad narejenih iz trenutno najboljših možnih materialov, ki jih premore svet za vašo varnost in užitke na snegu!

Preverite našo ponudbo in si čim preje zagotovite njihove izdelke!

Več informacij na povezavi: www.smithoptics.com 

 

REUSCH

S strastjo za šport se Reusch še naprej osredotoča na razvoj profesionalnih rokavic. Kot globalni igralec za športne rokavice z nemškimi koreninami se osredotočamo na različne elemente, ki medsebojno sodelujejo.

Tradicija je eden ključnih elementov Reusch-a. Od leta 1934 za nas tradicija pomeni prenos znanja in izkušenj iz preteklosti v sedanjost. Tradicija je razvoj; to je odraz uspeha! Od takrat do sedaj. Znanje je naš motor napredka. Analiziranje trga, predvidevanje trendov in razumevanje potreb kupcev - vse skupaj s svežim timskim duhom konča v izjemnih športnih rokavicah za amaterje in profesionalce.

Reusch - Ljubite svoj šport!

Več informacij na povezavi:http: www.reusch.com/winter.html 

 

ALPINA

Skupno uživanje v športu - to je tisto, kar leži v središču osebnost naše blagovne znamke v podjetju ALPINA. Naš poudrek je na razvoju izdelkov, opremljenih z naprednimi tehnologijami za zagotavljanje brezkompromisne zaščite.

Od leta 1980 sodelujemo z modnimi oblikovalci, strokovnjaki za izdelke in ambicioznimi športniki, da bi izdelali opremo za vašo varnost in nadaljujemo z nenehnim iskanjem kreativnih in inovativnih rešitev za najboljšo možno zaščito in udobje.

BODITE VARNI - ALPINA VAS VARUJE. NA KOLESU IN NA PROGAH.

Več informacij na povezavi:www.alpina-sports.com/en/ 

 

BLIZ

Tehnični športniki so naša strast! Športna očala, smučarska očala in čelade za moške in ženske. Poiščite svojo izdelek na uradni spletni strani Bliz.

NOVO v letošnji sezoni so se Švedski blagovni znamki pridružil tudi slovenski smučarji ŽAN KRANJEC,  ANA BUCIK in BOŠTJAN KLINE!!!

Njihova očala lahko kupite tudi pri nas v servisu!!!

Več informacij na povezavi: www.bliz.com 

 

RAIDLIGHT

Leta 1999 Benoit Laval ustanovi znamko Raidlight, ki bo posvečena trail teku in tekmovanju. Svoje znanje je črpal iz izkušenj kot tekstilni inženir (znanje je nabiral kot strokovni sodelavec pri različnih svetovno znanih športnih znamkah) in iz močne strasti do trail teka in alpinizma, ki je del njega od 10 leta starosti.

Več informacij na povezavi: www.raidlight.com/en/ 

 

BOOTDOC

Personalizirani, po vaši nogi oblikovani notranji vložki, ki razvajajo vaša stopala in obenem zagotavljajo odličen občutek pri različnih športnih aktivnostih. Posebna inovativna metoda analize stopal in produkti, ki izpolnjujejo zahteve vsakega posameznika, so glavne stvari, ki BOOT DOC ločijo od ostalih.

Prilagajanje, udobje in prispevek k športni uspešnosti so glavni cilji, h katerim stremimo. Da jih dosežemo, uporabljamo visoko tehnološke materiale in proizvodne procese. Predvsem pa se trudimo, da vedno znova postavljamo nove in višje standarde.

Več informacij na povezavi: www.boot-doc.com 

 

HOTRONIC

Obstaja veliko ljubiteljev smučanja in ostalih smučarskih športov, ki jim slaba prekrvavitev nog in rok hudo otežuje užitke na snegu. Vseeno pa razvoj tehnologije onemogoča tudi te težave in Hotronic se je specializiral v razvoj grelcev, grelnih nogavic in sušilcev za rokavice smučarske čevlje in drugo obutev.

Hotronic tako v povezavi z BootDocom nudi celovito storitev grelcev in sušilcev, ki posušijo čevlje in rokavice po vsej dolžine na učinkovit način. Sušilci so tihi in učinkoviti z vgrajenim varnostnim sistemom in opcijo samega ogrevanja rokavic ali čevljev. Pravtako zavzamejo malo prostora, tako da ga lahko spravimo v vsako potovalko.

Več informacij na povezavi: www.hotronic.com 

 

 

KOLESA

V našem servisu, Vam poleg servisiranja koles nudimo tudi prodajo koles blagovnih znamk AUTHOR, BERGAMONT, ADRIATICA, različnih cenovnih razredov in vso dodatno opremo za popravilo in vzdrževanje kolesa.

 

AUTHOR

Kolesa pod blagovno znamko Author se je pojavila v naši ponudbi leta 2002. Z hitro rastjo posameznih modelov smo verjeli, da bi bilo dobro ustvariti dve ločeni zbirki koles.  Zbirka modelov vsebuje vse kategorije koles, od otroških do "dovnhilI"koles. Naša kolesa so proizvedena s poudarkom na kvaliteti in dostopnih cenah. Naši dizajni in tehnične specifikacije skušajo zadovoljiti večino naših kupcev.

Več informacij na povezavi: en.author.eu

 

SHIMANO

Shimano je Japonsko podjetje s tradicijo, ki se že od leta 1924 trudi, da zadovoljijo svoje kupce na področju prodaje komponent in rezervnih delov za kolesa (menjalniki, zavore, diski, zobniki, verige, pedala...)

Več informacij na povezavi: www.shimano.com/en/

 

DODATNA OPREMA IN REZERVNI DELI

Nudimo Vam kvalitetno dodatno opremo, kolesarska oblačila in obutev, ter rezervne dele priznanih proizvajalcev. Na zalogi imamo različne vrste plaščev, zračnic, ventilčkov, zvoncev, pedal, nosilcev bidona, bidonov, nogic, ročajev, rogov, prtljažnikov, števcev, tlačilk, lučk, in torbic različnih blagovnih znamk (RITCHEY,RUBENA, MITTAS, REMERX, FORCE...).

Več informacij na povezavah:       ritcheylogic.com 

                                                   www.rubena.eu

                                                   www.remerx-rims.com

                                                   www.force.cz

 

 

Vabljeni vsi rekreativni in tekmovalni smućarji, smučarji tekači, deskarji in kolesarji iz Celjske, Savinjske in Koroške regije (Celje, Žalec, Polzela, Braslovće, Mozirje, Nazarje, Ljubno, Luće, Mislinja, Slovenj Gradec, Ravne na Koroškem, Prevalje, Dravograd).

 

 

Najboljši ski & bike servis v mestu

TOM SKI SERVIS, Tomo Gorišek s.p.
Cesta II/26
3320 Velenje
Telefon: 03 897 74 36, 03 897 74 37,
Mobitel: 041 576 109, 051 619 898
E-mail: info@tom-skiservis.si
 
Delovni čas:
ZIMA 
od ponedeljka do petka od 09.00 do 12.00 (prevzem) in od 14.00 do 19.00 ure (prevzem, izdaja, izposoja) 
POLETJE
ponedeljek - sredo - petek od 16.00 do 20.00 (po dogovoru).  

 

 

Vremenska napoved
20 let Tom Ski Servis